Les mer om meg

Han steike hjemmebakeri


Jeg er Han steike

Jeg heter selvsagt ikke det. Jeg heter Anne Britt Rønning, og er opprinnelig fra Sortland i vakre Vesterålen. Derfra kommer inspirasjonen til navnet på mitt foretak Han steike hjemmebakeri.

Vi bruker han steike mye i dialekten vår som forsterkning av en følelse vi har om noe. det kan være både positivt og negativt.

Jeg velger å bruke det positivt om mitt foretak som : Han steike korr god bakst, steike god service osv.

Jeg flyttet i voksen alder til Helgeland, og Hemnes kommune. Her fikk jeg interesse for tradisjonsbakst som bland annet kamkaka. Det er en gammel baketradisjon fra Hemnes kommune så langt tilbake som til vikingtiden !

For å få litt farge på bakehverdagen utvidet jeg sortimentet med franske makroner. Det er morsomt å bake disse små, søte kakene.. Ta en titt på produktsiden. Kanskje er akkurat din favorittsmak på listen. Eller har du ønske om en annen smak ? Ta kontakt! 

Interessen for Lavkarbo/keto kosthold har vokst, og jeg kan tilby bakst og diverse sjokolade. .Disse er naturlig gluten- og sukkerfri. og betegnes som lavkarbo.  Ta en titt på produktsiden for oversikt over produkter !