Bli bedre kjent med meg

Lidenskap for baking

Hei.

Jeg heter Anne-Britt Rønning. Jeg er vesteråling  som flyttet til Helgeland og Hemnes kommune i voksen alder.

Her fikk jeg interesse for tradisjonsbakst. Hemnes kommune har lang tradisjon på kamkake og fjellbrød. Dette er et rundt, sprøtt brød med "bobler" som blir stekt i åpen vedfyrt ovn. Fjellbrød er veldig godt som tilbehør til mat . Det er en god erstatning til flatbrød. Kamkake spises ofte med smør og ost.

Det ene tok det andre og jeg utvidet sortimentet . Jeg begynte å bake flatbrød, bakt på gammel, vedfyrt bryggepanne.  Semulegrynslefser, kvitlefser, havrekjeks. Jeg baker også verdalsflatbrød som har en lett søtlig på smak.

For å få litt farge på bakeverdagen begynte jeg i tillegg å bake franske makroner. Det er morsomt å bake disse små, søte kakene. Jeg har redusert sukkemengden i både skallet og fyllet. Ta en titt på produktene mine . Kanskje er akkurat din favorittsmak på listen.

 Interessen for LCFH kosthold har vokst, og jeg kan nå også tilby bakst og sjokolade  som  er naturlig gluten- og sukkerfritt , Dette betegnes ofte som lavkarbobakst. Snickers, bounty, rundstykker, aniskringler og bagels, og runde kaker (24 cm).

Jeg sender varer i post mot at kjøper betaler frakt.

Bestilling gjøres på mail, eller tlf 94849033.
Kamkake stekt i vedfyrt ovn
Kamkake stekt i vedfyrt ovn

Anne -Britt Rønning

Telefonnummer: (+47) 94849033
E-post: bakeriet@hansteike.no